無料!外国人のためのリレー専門家相談会 【Free!Professional Consultation for Foreign Residents】

ページ番号 488-713-071

最終更新日 2017年8月22日

弁護士べんごし行政書士ぎょうせいしょし社会保険労務士しゃかいほけんろうむし臨床心理士りんしょうしんりし女性じょせいのためのカウンセラーによる、外国人がいこくじんのための無料相談会むりょうそうだんかい開催かいさいします

We will have a Professional Consultation for Foreign Residents. It's free of charge.
You can seek legal and other professional advice from; lawyers, scriveners, social insurance consultants, clinical psychologists, advisors on women's affairs.

画像:相談会

詳細しょうさい details

日時にちじ when

平成へいせい29ねん8がつ26にち土曜日どようび午後ごご1から330ふんまで
Saturday,26 August 2017, 13:00-15:30

場所ばしょ where

西東京市民会館にしとうきょうしみんかいかん3かい だい会議室かいぎしつ
田無町たなしちょう4丁目ちょうめ15ばん11ごう
Third Floor, Nishitokyo shiminkaikan(Nishitokyo Civic Hall)in Nishitokyo City
15-11,Tanashicho 4-chome ,Nishitokyo city

相談員そうだんいん you can consult with…about…

弁護士べんごし行政書士ぎょうせいしょし社会保険労務士しゃかいほけんろうむし臨床心理士りんしょうしんりし女性じょせいのためのカウンセラーによる相談そうだん
国際結婚こくさいけっこん離婚りこん事故じこ、ビザ、在留資格ざいりゅうしかく労働問題ろうどうもんだい税金ぜいきん年金ねんきん健康保険けんこうほけん、パートナーからの暴力ぼうりょく(DV)、こころなやみ、健康相談けんこうそうだんのことなど
international marriage, divorce, accidents, visas, residence status, work problem, taxes, superannuation, health insurance, domestic violence, mental health,etc.

言語げんご(8月22日現在げんざい) languages(As of August 22)

英語えいご中国語ちゅうごくご韓国かんこく朝鮮語ちょうせんご、スペイン、フランス、ポルトガル
言語げんご当日とうじつ変更へんこうになる可能性かのうせいがあります。
English, Chinese, Korean, Spanish , French and Portuguese
Some languages may not be available depending on the availability the interpreter on the day.

申込もうしこみ appointment

当日とうじつ直接ちょくせつ会場かいじょうへ(予約よやくもできます)
相談そうだんをスムーズにおこなうため、契約書けいやくしょなどの資料しりょうがあれば、おちください。
Please come directly to the venue, or you may also make an appointment if you need.If you wish to consult on a specific document,such as an agreement or a contract you have,please bring it with you to enable more precise consultation.
予約先よやくさき西東京市にしとうきょうし多文化たぶんか共生きょうせいセンター 電話:042-461-0381
appointment:the Nishitokyo Multicultural Center TEL:042-461-0381

チラシダウンロード

都内開催とないかいさいスケジュール Schedule